Banneri: Etusivu

poliklinikkatoiminta_bannerikuva

Hoitoketjujen hakemisto

Hoitoketjujen hakemisto

 

Valmiit hoitoketjukuvaukset julkaistaan Duodecimin Terveysportissa. Linkit julkaistuihin PSHVA:n hoitoketjuihin löytyvät täältä. Hoitoketjun yhteyteen on mainittu keskeiset ketjuun liittyvät erikoisalat (lyhentein) ja toimijatahot. Useat ketjuista on vapaasti muidenkin kuin SOTE-ammattilaisten käytettävissä ja näin myös pääsy potilaan poluille onnistuu tätä kautta.

 

 

LAUSUNNOLLA julkaistavat ketjukuvaukset ovat valmistelun loppuvaiheessa ja avoimet käyttäjien huomioille ja kommenteille muutaman viikon ajan. Lausuntokierroksen jälkeen tehdään ketjukuvauksen tarpeelliset viimeistelyt ennen virallista julkaisua. Huomiosi ja kehitysehdotuksesi voit antaa lausuntokierroksen aikana palautelomakkeen kautta (linkki ketjun yhteydessä, palautteen voi jättää lomakkeella nimettömänä) tai sähköpostitse (anu.ryynanen@pshyvinvointialue.fi).

  • Tällä hetkellä ei ole lausunnolla olevia ketjuja.

 

Muut PSHVA:n (PSSHP:n) alueelliset ohjeet ja käytännöt

Alueellisia toimintakäytäntöjä on ohjeistettu ja kuvattu SOTE-ammattilaisten tarpeisiin myös muutamissa sairaalan (KYS) omissa ohjeissa erillään Duodecimin julkaisusarjasta. Näihin ohjeisiin pääsee mm. tästä:

 

Saavutettavuuslausunto

Tämä saavutettavuuslausunto koskee www.psshp.fi/web/hoitoketjut-sivustoa sekä Pohjois-Savon alueellisia hoitoketjukuvauksia, jotka verkkojulkaistaan Duodecimin toimesta Terveysportissa. Lausunto on laadittu 21.5.2021.

Hoitoketjujen verkkosivut noudattavat pääsääntöisesti saavutettavuudeltaan ja mahdollisilta rajoituksiltaan psshp.fi-sivujen yleisiä saavutettavuusperiaatteita (ks. Saavutettavuusseloste). Olemme arvioineet palvelujen saavutettavuutta lisäksi itse, mm. WAVE-verkkotyökalun avulla (Web Accessibility Evaluation Tool).

PSHVA:n alueelliset hoitoketjukuvaukset palvelevat ensisijaisesti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia eivätkä täytä kaikilta osin saavutettavuusvaatimuksia. Niiltä osin, mitä julkaisumuoto ei täytä saavutettavuusvaatimuksia, on potilaalle suunnattu materiaali tarkoitettu avattavaksi potilaan ja ammattilaisen yhteistyönä (esim. vastaanottotilanteessa, etäkontakteilla tai avustajan tai tulkin kanssa).